0%

Aankoopbegeleiding

Een woning kopen aan de Costa Blanca is voor veel mensen een spannend en soms wel ingewikkeld gebeuren. Wij helpen je in je zoektocht naar je droomhuis aan de juiste prijs. Aan de hand van je wensen en eisen selecteren wij voor jou verschillende woningen.

We kunnen allemaal zien of een woning er mooi uitziet maar om te zien wat een woning waard is, daar heb je meestal professionele hulp voor nodig. Hiervoor kun je beroep doen op Tu Casa Perfecta want wij geven je aan de hand van een checklist een onafhankelijk en eerlijk rapport van de door jouw geselecteerde woning. Wij controleren alle aspecten die komen kijken bij de waardebepaling van en woning.

Indien nodig schakelen we een bouwkundig ingenieur in voor het correct opmeten en controleren van een woning.

Tu Casa Perfecta begeleidt je bij de bezichtigingen van woningen. We bekijken de staat van de woning en maken op basis van onze deskundigheid een prognose van de reƫle waarde. Indien er aanpassingen of verbouwingen nodig zijn dan maken we een kostenraming zodat je weet wat het totale kostenplaatje ongeveer zal zijn.

Uiteraard voeren wij de prijsonderhandelingen voor je uit. Wij hebben als aankoopbegeleiders aan de Costa Blanca de ervaring en de know-how om dit goed te doen op een onafhankelijke manier in het voordeel van de klant en los van emotie. Dit zorgt ervoor dat we bijna in alle gevallen tot een verkoopprijs komen die lager ligt dan de oorspronkelijke vraagprijs.

Onze vergoeding wordt dan ook berekend op het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke verkoopprijs zodanig dat je niks extra moet betalen! Win-win!

Onze Nederlandstalige advocaat kan indien gewenst de koopovereenkomst vooraf nauwkeurig met jou doornemen. Zodoende ben je ervan verzekerd dat je uitsluitend tekent voor wat je ook daadwerkelijk wenst overeen te komen.

Deze transparante manier van begeleiding zorgt ervoor dat je snel en met een gerust hart kunt overgaan tot de aankoop van je woning in Spanje.