0%

Verkoopbegeleiding

Wanneer je jouw woning aan de Costa blanca wilt verkopen is een transparante en deskundige begeleiding zeer belangrijk. Wij zorgen ervoor dat het verkoopproces op een professionele en soepele manier verloopt. Dat doen we door goed naar je wensen te luisteren, je belangen te behartigen en onze kennis van de woningmarkt slim in te zetten.

Voor een snellere verkoop van je woning kun je beroep doen op onze lifestyle en interieur specialist die aan de hand van een analyse ‘tips & tricks’ geeft om mits wat aanpassingen zoals bijvoorbeeld een likje verf, nieuw meubilair, decoratie of eventueel een kleine verbouwing de waarde van je woning op te krikken waardoor je woning vlugger verkocht wordt en meestal dan ook nog eens aan een hogere prijs!

Dit kan ook door onze tuinarchitect verwezenlijkt worden voor de zones buiten.

Na onze objectieve waardebepaling kiezen we vervolgens samen de juiste verkoopstrategie om uw woning te verkopen.

We maken een eigentijdse verkooppresentatie van uw woning bestaande uit foto’s en een virtual tour (Matterport). Met deze media presenteren we de woning op internet en verschillende social media kanalen. Indien je wenst bieden wij je woning ook aan via de door jou geselecteerde makelaars.

Wij doen er alles aan om uw woning zo snel mogelijk te verkopen!