0%

Woningbeheer

Wij zorgen voor het volledige beheer van je (vakantie)woning.

Onze succesformule bestaat uit 3 pakketen die je telkens ‘à la carte’ kunt aanvullen met de diensten die je nodig hebt. Op een transparante manier zorgen wij ervoor dat je het ganse jaar door een propere en verzorgde woning hebt.

Vanaf €5 per maand is je sleutel in veilige handen. Wij zorgen ervoor dat de door door jou geautoriseerde personen toegang krijgen tot je woning en daarnaast zijn wij ook het enige aanspreekpunt bij eventuele werkzaamheden. Bij iedere interventie volgt een kort verslag.

Indien je kiest voor een meer uitgebreid pakket dan bezoeken wij je woning minstens 1 keer per maand voor een inspectie zowel binnen als buiten. We controleren onder andere of alle deuren en ramen op slot zijn, we ventileren de woning tegen vocht, we spoelen het sanitair door om zo geur- en ziektekiemen te voorkomen, we geven de kamerplanten water en nog veel meer.

Bij het inspectiebezoek hoort telkens een verslag dat bestaat uit een samenvatting met foto’s en/of video’s.

Ook voor het onderhoud buitenshuis kun je op ons rekenen. Een gecertificeerde tuinman zorgt ervoor dat jouw tuin volgens de regels van de natuur en op een ecologische manier wordt onderhouden. Om je zwembad het ganse jaar door ‘zwem-klaar’ te hebben kun je beroep doen op ons zwembadservice.

Naast onze shuttledienst tussen de luchthaven en je woning bieden we nog verschillende services aan zoals verhuur van wagens, boodschappenpakket, showroom-klaar maken van je auto, opknappen van klusjes, verbouwingen en nog veel meer.

Of je nu je woning verhuurt of je komt zelf genieten dan zorgen wij ervoor dat je dit zorgeloos kunt doen. Ons team staat voor jou klaar!

Onze pakketten

Sleutelbeheer

€5 / maand

Woningbeheer BASIC

€60 / maand

Woningbeheer PLUS

€90 / maand